zondag 29 april 2012

LSC Jeugd Classics

met deelname van Betaald Voetbal Organisaties!

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni zal het prachtige sportpark van LSC1890 aan de Leeuwarderweg in Sneek weer in het teken staan van hét klassieke jeugdtoernooi. We kunnen het inmiddels omschrijven al een echte klassieker der jeugdtoernooien in Noord-Nederland. Een aantal jaren geleden bedacht door Lute Dikkerboom, de veel te vroeg overleden oer-LSC’er. Daarom wordt er nog ieder jaar om de ‘Lute Dikkerboom bokaal’ gespeeld, de prijs voor beste speler in iedere jeugdcategorie. Ook de zoons van Lute zijn nauw betrokken bij dit toernooi en weduwe Nelly Dikkerboom is ieder jaar bij de aftrap.

Er wordt niet alleen om de beste speler gespeeld maar natuurlijk ook om de 1e prijs. Deelname is er van klassieke verenigingen en betaald voetbal verenigingen waarbij de criteria zijn dat ze met hun standaardteams op de hoogste niveaus acteren. Op zaterdag 9 juni staat het toernooi in het teken van de C en D junioren. Alle teams komen met hun nieuwe selecties voor het volgende seizoen (2012-2013). Deelname is er van Sc Heerenveen/Emmen(betaald voetbal) C1, Hollandia Hoorn D1, Koninklijke HFC uit Haarlem met hun C1 en D1, AFC’34 C1 en D1, LAC Frisia 1883 C1 en D1, Achilles 1894 C1 en D1 en natuurlijk de thuisspelende teams van LSC1890 C1 en D1. Er zal die dag ongelooflijk veel talent te zien zijn en LSC1890 is enorm trots op het deelnemersveld. Vooral het feit dat wij de Koninklijke uit Haarlem op onze classics mogen verwelkomen streelt enorm.

Op zondag 10 juni staat het toernooi in het teken van de A en B junioren. Die dag is er spectaculaire deelname van Fc Groningen/Cambuur (betaald voetbal) A1, Sc Heerenveen/Emmen(betaald voetbal) B1, Koninklijke HFC uit Haarlem met hun A1 en B1, AFC’34 A1 en B1, LAC Frisia 1883 A1 en B1, Achilles 1894 A1 en B1 en natuurlijk de thuisspelende teams van LSC1890 A1 en B1. We kunnen wel stellen dat we deze dag ‘de sterren van morgen’ aan het werk zullen zien. Betaald voetbal clubs als Fc Zwolle en Go Ahead Eagles hebben al gemeld scouts te sturen.

Rondom het toernooi zullen er activiteiten zijn die ten goede komen aan de club LSC1890 en de sponsoren. De meeste activiteiten zullen ook door sponsoren georganiseerd worden. Voorlopig zijn als sponsor gecontracteerd TOPFYSIO, Time Out Sport, Fortune Koffie,Arcadis en T-Global B.V. MIN12 zal de ijscokar bemannen en een gedeelte van de opbrengst aan de club schenken.


Toch zoeken we nog steeds sponsoren voor dit geweldige evenement en hiervoor kunnen geïnteresseerden zich aanmelden bij Niels Engelmoer (tel.nr. 06-19928850) Grote behoefte hebben we aan sponsoring op gebied van druk- en printwerk tbv sponsordoeken. Wie iets weet of wil, tip ons!

Rondom dit toernooi is een zware delegatie vanuit LSC1890 aangewezen om het toernooi te organiseren. Rondom deze toernooicommissie is een heel netwerk van vrijwilligers betrokken, inmiddels een kunst waar LSC1890 om bekend gaat staan. Want zonder vrijwilligers geen Top Amateur Vereniging en geen Top Toernooi zoals de LSC Jeugd Classics!

Niels Engelmoer, Toernooidirecteur
(voor sponsormogelijkheden: engelmoer@home.nl of 06-19928850
Op mijn andere blog zal ik je op de hoogte houden van de voortgang, nieuwtjes etc. Kijk op mijn blog ClicheCoach




Geen opmerkingen: