maandag 27 mei 2013

8 en 9 juni Geweldig toernooi bij LSC1890 CLASSIC


Het alom bekende LSC 1890 Classic Jeugdvoetbaltoernooi wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd. Het deelnemersveld is dit jaar dan ook weer om je vingers bij af te likken. Op 8 en 9 juni komen uit alle delen van noord- en midden Nederland gerenommeerde verenigingen met een geweldige historie naar voetbalstad Sneek. 

Gevestigde namen bij ons aan de Leeuwarderweg zijn inmiddels LAC Frisia 1883 en Achilles 1894. Ook de oudste club van Nederland, de Kon. HFC uit 1879, is weer van de partij. Verder zijn we er trots op teams te mogen verwelkomen van vv Emmen, Buitenboys uit Almere, RKAV Volendam, Be Quick 1887 Groningen en de Hilversumsche Cricket & Football Club Victoria uit Hilversum. De laatste twee clubs doen de naam van het Toernooi alle eer aan want ook zij behoren tot de 20 oudste clubs van ons land. 

Tijdens het Toernooi wordt geld ingezameld voor het Jeugdsportfonds Friesland dat armlastige gezinnen financieel ondersteunt om hun kinderen de mogelijkheid te bieden aan sport te doen, hier veel plezier aan te beleven en zich beter te kunnen ontwikkelen. 

We wensen alle spelers, begeleiders, supporters,sponsoren en toeschouwers veel voetbalplezier toe in een sfeer die past bij het fenomeen ‘jeugdvoetbal’. 
Jeugdvoetbal, dat in Nederland een belangrijke plaats inneemt en de basis vormt van Nederland als voetballand bij uitstek. 
Genieten van voetbal vol plezier,passie, gezonde rivaliteit, respect voor tegenstanders, medespelers, scheidsrechter en publiek en FAIR PLAY. 


Geen opmerkingen: