maandag 19 december 2011

De stand halverwege

Aan het begin van dit seizoen heb ik een voorspelling voor de eindstand van de eredivisie gemaakt. Nu de winterstop begonnen is een mooi moment denk ik om de balans halverwege op te maken.
2 uitschieters die een stuk beter presteren dan ik verwacht/voorspeld heb: RKC op de 13e plaats, waar ik de 18e verwacht had. Ook Vitesse had ik slechter (11e) voorspeld dan de huidige plaats (6e). Beide teams 5 plaatsen hoger als voorspeld.
4e clubs had ik helemaal goed. PSV (2), Twente (3), Heracles (12) en VVV (17).

Voorspeld Club Werkelijk
1 Ajax 4
2 PSV  2
3 Twente  3
4 AZ  1
5 Heerenveen  7
6 Groningen  8
7 Roda JC  9
8 Feyenoord  5
9 Den Haag  11
10 Utrecht  14
11 Vitesse  6
12 Heracles Almelo 12
13 NEC  15
14 NAC Breda  10
15 De Graafschap  16
16 Excelsior  18
17 VVV Venlo  17
18 RKC Waalwijk 13

vrijdag 2 december 2011

Loting EK


Zo dat is nog eens een loting. Marco bedankt! Je hebt ons al veel mooie voetbalmomenten gegeven, maar dit is er zeker eentje uit de top 10.



Ik denk dat Oranje heel erg blij mag zijn met deze loting. De laatste maanden bespeurde ik toch wat zelfingenomenheid of noem het arrogantie, in ieder geval een bepaald gevoel van wij zijn de beste en dat willen we aan iedereen laten weten. Helaas meer in woorden dan door daden,maar dat terzijde. Door de nederlagen tegen resp. Zweden en Duitsland zijn ze even met de neus op de feiten gedrukt: Dit Oranje is niet onoverwinnelijk.
Maar het leermoment zat hem naar mijn mening in de wedstrijd tegen Zwitserland. Daarin zag je dat dit Oranje dacht op halve kracht of freewheelend wel even te kunnen winnen van een B-land. Mijn grootste angst voor dit EK was dan ook dat Oranje zou loten tegen een trio B-landen als Denemarken, Ierland en Zweden (of Tsjechië). En dat de mannen zich zelf weer eens zouden overschatten door te denken dat de volgende ronde al na de loting bereikt was. Herinneren we ons 1990 nog? Oranje had toen veruit het beste team, maar bakte er in de voorrondes (tegen Engeland, Egypte en Ierland) helemaal niks van en ging vervolgens roemloos ten onder tegen Duitsland.



Nu bekend is dat de tegenstanders Duitsland en Portugal zijn, zal Oranje beseffen dat het cruciaal is om de eerste wedstrijd tegen Denemarken te moeten winnen. Met die 3 punten op zak voetbalt het een stuk relaxter tegen Duitsland. Immers als Duitsland zijn favorietenrol waarmaakt hebben ze dan inmiddels gewonnen van Portugal. Weet je dan van Duitsland te winnen, dan zit je al zo goed als zeker in de volgende ronde. Verlies je van Duitsland of speel je gelijk, dan is de wedstrijd tegen Portugal alles beslissend.

Dit Oranje heeft de laatste 4 jaren in ieder geval laten zien, dat als het er echt om gaat dat ze er staan.

Dus mijn conclusie een zware pool is gunstig voor Oranje!

Of ik gelijk heb? We zullen het zien. Het is nu 2 december 2011 en je mag me eraan houden in juni 20112!

vrijdag 19 augustus 2011

Zomer in Heerenveen?

Vandaag dan eindelijk nieuws van het transferfront bij Sc Heerenveen en wat mij betreft een goede aankoop.

Gisteren nog de schrik dat de nieuwe centrale verdediger Marcel Seip zou zijn. Maar gelukkig mag die alleen meetrainen. Of zal dat weer een Gerald Sibonnetje worden?

Ramon Zomer is hopelijk niet de laatste aankoop. Op mijn tweetbericht aan Robert Veenstra of er nog meer aankopen te zijn verwachten, reageerde hij met wie weet. Dus afwachten tot 31 augustus.

Tot nu toe voor Heerenveen nog geen voorspelling goed gehad, maar ik blijf het proberen: 2-1 voor Heerenveen, doelpunten Dost en Assaidi.
Maar hoop vooral op een goede wedstrijd, zonder die belachelijke fouten zoals de laatste wedstrijden.

vrijdag 12 augustus 2011

Kans in de Arena

Zondag de wedstrijd tegen Ajax. Wat zijn de kansen? Jans zal wel met de zelfde opstelling starten aangezien Gouweleeuwnog steeds last heeft van z'n getrokken verstandkies.
Op zich een logische keuze aangezien er voor de onzekere defensie nog geen alternatief voor handen is. De hele week was er veel te lezen over de Beerens en nog meer over de
beste aanval van Nederland
Maar ja voetballen doe je met z'n elfen en is nog steeds een teamsport. Dus mocht Heerenveen op voorsprong komen, dit mag jetoch wel verwachten van de beste voorhoede en als ze de voorsprong zenuwen of de laatste minuten stress dit keer es onder controle kunnen houden dan zijn er zeker kansen voor Heerenveen.
Laat ik es positief zijn: mijn voorspelling 1-2, doelpunten Dost en Assaidi.

zondag 7 augustus 2011

Deja Vu

Ja en dan zit je weer thuis, na de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De hele zomer gaat het al over de verdediging, en dan met name de koelbloedigheid en kwaliteit van het centrale duo. En wat maak je mee. In de laatste 8 minuten wordt opnieuw een 2-0 voorsprong weggegeven.
En natuurlijk kun je de onterechte rode kaart als excuus gebruiken, maar feit blijft dat je de winst uit handen geeft. Er staat dus niemand op bij Heerenveen die de mouwen opstroopt en iedereen bij de les houdt.


Dan kun je wel de aanvoerdersband van Breuer naar Kruiswijk verhuizen, het gaat er veel meer op dat je een natuurlijke leider op het veld hebt. Die aanvoedersband is slechts bijzaak. Leiders ontstaan, die kies je niet!
Conclusie, het is te hopen dat Assaidi blijft en dat Dost dit jaar 25 doelpunten gaat maken, want als Heerenveen wedstrijden wil gaan winnen zullen ze zelf minimaal 3 keer moeten scoren.

zaterdag 6 augustus 2011

Vandaag de eerste wedstrijd

Ben zeer benieuwd hoe ze vandaag voor de dag gaan komen. heb meer hoop dan vertrouwen in een goed seizoen. Maar met het zeer moeilijke programma aan het begin van het seizoen is het wel noodzakelijk dat vandaag de 3 punten komen.

Mijn voorspelling: 2-1 dooelpuntenmakkers, Assaidi en Dost.

We zullen het zien.Heb trouwens mijn eigen mascotte (Emma) vanavond mee omdat broer nog op vakantie is.

woensdag 3 augustus 2011

Eindstand Eredivisie voorspellen

Zag net op fcupdate.nl een voorspelling van de eindstand van de eredivisie. Dacht dat is leuk, dat ga ik ook doen. Dus hier mijn voorspelling voor het komende seizoen:

1 Ajax
2 PSV
3 Twente
4 AZ
5 Heerenveen
6 Groningen
7 Roda JC
8 Feyenoord
9 Den Haag
10 Utrecht
11 Vitesse
12 Heracles Almelo
13 NEC
14 NAC Breda
15 De Graafschap
16 Excelsior
17 VVV Venlo
18 RKC Waalwijk

Dus Ajax wordt volgens mij opnieuw kampioen. Ik reken er dan wel op dat Vertonghen het hele seizoen bij Ajax blijft, zonder Vertonghen zal het een stuk lastiger worden om kampioen te worden. Ik heb hoge verwachtingen van Theo Janssen. Zal dit jaar zijn echte klasse kunnen laten zien met spelers al Eriksen, Sulejmani en Sightorson naast/voor hem.

PSV heeft volgens mij wel de beste selectie (goede aankopen), maar op een of andere manier heb ik geen goed gevoel bij Rutten als trainer, er is natuurlijk al veel over gezegd en ik sluit me erbij aan dat Rutten de ploeg niet herkenbaar beter laat voetballen. Met een andere trainer, was PSV denk ik kampioen geworden.

Twente heb ik als derde, denk dat Twente afgelopen jaren maximaal geprofiteerd heeft van de mindere jaren van Ajax en PSV, nu deze weer een stap vooruit gemaakt hebben, Ajax met de eigen stijl en een echte Ajax-trainer en PSV weer met de geldbuidel de juiste aankopen. Daarbij komt dat Twente het gemis van Theo Janssen niet zomaar zullen kunnen opvangen. Daarnaast zullen denk ik spelers als Chadli, Ruiz bij halverwege het seizoen (als Twente achterblijft bij Ajax en PSV) sneller besluiten weg te gaan.

Op de 4e plaats heb ik AZ, dit omdat Gert-jan Verbeek er steeds weer in slaagt om van een groep indivisulisten een homogone groep te maken. Ook dit jaar zal hem dit wel weer lukken. (Tip voor PSV; met Verbeek zou je dit jaar kampioen worden.)

5e plaats, eerlijk gezegd wel een beetje subjectief, maar aan de andere kant een selectie met Assaidi, Dost, Djuricic, Roorda, Beerens en Narsingh moet je gewoon boven aan de subtop meedoen. Dus Jans kan laten zien dat hij de boel op orde krijgt. Zo niet, ja dan lijkt het me duidelijk.

Groningen, Roda op 6 en 7 plaats lijkt me ook duidelijk.

Op de 8e plaats Feyenoord. Vorig jaar was het begin natuurlijk wel heel erg dramatisch en gedurende het jaar werd het toch wat beter. Met het vertrek van Wijnaldum en Castagnios is Feyenoord gewoon een middenmoter geworden en zullen dus ook in de middenmoot eindigen.

Den haag zal zijn topseizoen niet kunnen herhalen dus 9e.

Vervolgens de clubs die in mijn ogen niet goed genoeg zijn voor de sub-top zijn en dus ook een seizoen in het midden zullen spelen: Utrecht, mist zijn 2 beste spelers van vorig jaar. John van de Brom zal niet bewijzen dat je succes kunt kopen. Ja en Heracles, daar weet ik eigenlijk niets over te melden. Vervolgens NEC en NAC, waarbij ik in mijn achterhoofd wel heb dat ik met NEC er wel eens naast kan gaan zitten. Er is immers altijd een verassing, vorig jaar Den Haag, daarvoor Heracles. Dus wellicht dat NEC dit jaar zou kunnen worden, maar normaal dus op de 13e plek.

De strijd om degradatie en na-competitie zal gaan tussen de Graafschap, Excelsior, VVV en tot slot RKC en in die volgorde zullen ze volgens mij ook eindigen.

En ja, je mag me hieraan houden, maar nog leuker zou ik het vinden als je zelf een lijstje maakt!

maandag 1 augustus 2011

Nieuwe centrale verdediger voor Heerenveen

Gisteren na de bijzonder uitslag van de oefenwedstrijd Heerenveen-Olympiakos kwam er een snelle reactie (via twitter) van Robert Veenstra
dat ze op zoek gaan naar een centrale verdediger:
Bedenk me dat sinds Petter Hansson er geen goede leider van de verdediging is geweest. Alle verdedigers daarna waren of pure mandekkers met weinig voetballend vermogen (Bak-Nielsen)of te veel voetballers met te weinig mandekkersvermogen (Dingsdag). De vraag rijst dan nu ook op wie zou die verdediger dan moeten zijn. Eerlijk gezegd weet ik zelf ook niet snel een naam te bedenken.Suggesties?

zaterdag 30 juli 2011

Morgen laatste test

Morgenmiddag de laatste test voor het nieuwe seizoen. Ben erg benieuwd hoe het zal gaan. Wedstrijd begint op een raar tijdstip 13.00 uur. Geen idee waarom.
Ga samen met Remco, die vooral meegaat voor Pantelic en Rommendahl. Hoop voor hem dat ze meespelen.

Voorspellinkje? 2-1, doelpunten Dost en Assaidi.

Wordt vervolgd

dinsdag 21 juni 2011

Neymar mag praten met Real Madrid

Hij wordt ook al de nieuwe Messi of de opvolger van Messi genoemd. In ieder geval door de brazilianen. De argentijnen zullen daar wel heel anders over denken. Zo heeft de beste voetballer ooit al laten weten dat hij niet kan tippen aan Messi.

In ieder geval lijkt hij de speler die straks naar Real Madrid vertrekt. Real zal er echt alles aan gelegen zijn om de hegemonie van Barcelona te doorbreken. Ik verwacht dan ook niet dat Ronaldo gaat vertrekken. Gezien hun beider reputatie en de liefde voor show en spektakel lijkt het mij een mooi duo: Christiano Ronaldo en Neymar. En mooi slaat dan voorlopig meer op de randverschijnselen dan op de voetbaltechnische combinatie. Wel een mooie uitdaging voor Mourinho om deze 2 spelers samen te voegen tot een wereldduo. Als iemand het zou moeten kunnen dan is het toch wel Mourinho. Laten we hopen dat hij komend seizoen weer met positieve berichten in het nieuws komt. Met Neymar en Ronaldo in één team, lijkt me wel wat.

zaterdag 18 juni 2011

Kostprijsberekening Beerens

Az biedt 2,5 miljoen voor Beerens.

Lijkt me een beetje weinig voor een jonge speler die nog een contract heeft tot juli 2013. Toch blijft het lastig om een goede prijs te bepalen lijkt mij. Wat moet een speler nu kosten?
Als je soms ziet wat voor belachelijke prijzen door engelse, spaanse en italiaanse spelers betaald worden.

Maar als je dichter bij kijkt zie dat een of andere russische club (Anzji Machatsjkala) zomaar 14 miljoen neertelt voor Balázs Dzsudzsák dan zou je toch verwachten dat Beerens wat meer zou kosten dan 2,5 miljoen. Nu had Dzsudzsák een contract tot 2015. Dus kon PSV meer vragen voor een langer lopend contract. Per jaar was dat dus 3,5 miljoen. Als je dat afzet naar Beerens zou dat dus 7 miljoen zijn.
Beerens is ook nog eens 1 jaar jonger dan Dzsudzsák. Dus lijkt me dat een goede vergelijking. Nu is de vraag nog of Beerens zo goed is als Dzsudzsák. Dat denk ik niet, met name de wisselvalligheid van Beerens spreekt in zijn nadeel. Maar Dzsudzsák heeft weer een paar nare trekjes die een paar wedstrijden schoring per jaar opleveren. Dat heeft Beerens niet dus dat de 7 miljoen niet gehaald zal worden kan ik me in vinden maar een bedrag tussen 5 en 6 miljoen is wel een mooi bedrag. Andere suggesties?

donderdag 16 juni 2011

Toekomst in Heerenveen?

Vandaag in de LC te lezen dat SC Heerenveen 3 talenten langer vastlegt. Verder blijft het toch wel stil rondom de toekomst van de club. Eerder wel het 2-jarig contract van Quenton Martinus.
Allemaal geweldig voor de toekomst, maar wat brengt het ons in het nieuwe seizoen. Nu we net weer de buidel hebben moeten trekken voor de seizoenskaart ben ik wel benieuwd of we volgend jaar weer "waar voor ons geld krijgen".
De afgelopen twee jaar was natuurlijk bagger en dan heb ik het niet eens over de resultaten. Hoeveel mooie, spannende wedstrijden en met name veel spectaculaire momenten hebben we het laatste seizoen nou gezien. Als eeste komt natuurlijk die briljante wedstrijd van Assaidi tegen Twente bovendrijven in mijn herinnering. Maar dan wordt het stil in mijn geheugen. Nu kan dat natuurlijk aan mij liggen, dus help mij eens.

Nu we dus weten dat Ron Jans blijft vrees ik opnieuw weinig spektakel voor het nieuwe seizoen. Het heeft lang geduurd voordat ze besloten hebben om door te gaan met Jans, hetgeen ik niet anders kan concluderen dat ze twijfels hebben over de beste man. Ik moet dan altijd aan de wijze lessen van mijn ouders denken. Bij twijfel niet inhalen. En toch gaan ze door.

Ik ben er natuurlijk niet bij geweest maar als ik kan me heel goed voorstellen dat de spelersgroep het afgelopen jaar een groep zonder vertrouwen was. Ga maar na; als je op de training je best deed verdiende je een basisplaats. Ging het goed, meestal 1 of 2 wedstrijden, maar ging het dan weer fout (wat veel te vaak gebeurde) kreeg de volgende speler weer het vertrouwen. Wat Jans daar volgens mij volledig vergeet is wat dit met de speler doet die er uit gehaald wordt, maar nog meer bij de speler die wel mag blijven staan in de basis, maar toch de druk zal voelen, ik hoef maar 1 slechte wedstijd te spelen en ik sta er naast! Kijk naar Dost, Djuricic, Beerens, Svec, Elm, Haglund, Djuric, Kopic, allemaal spelers die het elftal in uit gejojood zijn. En allemaal spelers die ondermaats gepresteerd hebben.

Het vertrek van Vayrinnen, Grindheim en mogelijk aanstaande vertrek van Beerens, Djuricic en/of Roorda beloofd niet veel goeds. Dit betekent dat we opnieuw een club met ongekende mogelijkheden zijn, prachtige talenten, maar opnieuw in opbouw. Graag zou ik wat meer consistentie zien, zoals we die een paar jaar geleden wel kenden en die een gegarandeerde subtopper opleverde.
Ik hoop echt dat we volgend jaar weer een jaar met spektakel gaan krijgen, het resultaat komt dan vanzelf weer.

donderdag 24 maart 2011

zondag 20 maart 2011

Remco's eerste wedstrijd

Gisteren was het dan eindelijk zover. Remco mocht z'n eerste wedstrijd spelen in de Lytse Spilers Competitie.
En dat nog wel in het Christiano Ronaldo shirt van Portugal. Het kan niet mooier voor hem. Kijk maar es naar de foto's.

Wat een plezier heeft ie gehad. En een trotse vader, moeder en zus natuurlijk langs de kant. Alle aanmoedigingen hebben zeker geholpen. Totaal 5 doelpunten, waarvan er in een wedstrijd een ware hattrick. Begint al op de echte Ronaldo te lijken toch?


dinsdag 15 maart 2011

Frank Boeijen in het engels?

Ik kwam een filmpje tegen van Frank Boeijen in het engels tegen. Gelukkig heeft hij zich toegelegd op het nederlandstalig genre. Ik vind dit een van de mooiste songs van Frank Boeijen, maar in het engels heeft het net niet dat magische wat de nederlendse versie wel heeft. Wat vind jij?



Guus Meeuwis - Te Lang



Ben eigenlijk niet zón Guus Meeuwis fan, maar deze is echt fantastisch!

zondag 6 maart 2011

Ik snap Jans niet

Ron Jans over de vele wisselingen in met name de defensie:

Ik begrijp dat spelers dan onzeker worden. Maar ik bestrijd dat een speler na één fout meteen kan gaan zitten. De keuzes die we hebben gemaakt vind ik allemaal logisch. Als iemand het te vaak laat afweten en iemand anders staat te trappelen, dan kun je daar niet omheen.’’

De trainer geeft echter toe dat er in het verdedigingscentrum de laatste weken te vaak wisselingen zijn geweest.,, We willen graag van achteruit voetballen, maar door schorsingen (Arnold Kruiswijk, red.) heb ik Milan Kopic en Igor Djuric een kans gegeven. Met die twee hielden we in de uitwedstrijd tegen NAC de nul, dus dan denk je: we laten het zo staan. Maar dan zie je dat het opbouwend niet loopt, zeker niet wanneer je dan ook nog met een breker als Michal Svec op het middenveld speelt. Dan kom je voetballend tekort.´´

In de ogen van Jans is een centrum van de defensie met Breuer en Kruiswijk de meest ideale optie. ,,Het uitgangspunt blijft een centrum met Michel Breuer en Arnold Kruiswijk, met voetbal van achteruit. Het punt is alleen dat we de ware Arnold hier nog niet hebben gezien. En wat Michel betreft: die krijgt dit seizoen wel heel vaak de zwarte piet van ons publiek, in mijn ogen onterecht. Net als de anderen heeft hij goede en minder goede wedstrijden gespeeld, maar hij werkt altijd hard en wil altijd de bal hebben.’’

Dus als Kopic en Djuric in één wedstrijd de nul houden, krijgen ze het vertrouwen en mogen ze de volgende wedstrijd weer in. Makkelijk vertrouwen geven als ze goed gespeeld hebben! Maar als vervolgens in die volgende wedstrijd de opbouw niet goed loopt krijgen we Breuer en Kruiswijk weer terug. Dit begrijp ik niet. Vertrouwen geef je toch als het een keer niet goed gaat? Daarnaast is de opbouw met Kruiswijk en met name Breuer het hele seizoen niet goed dus waarom mogen zij het keer op keer weer proberen.


Het lijkt er op of het grootste probleem van Jans is het tevreden houden van spelers (zie artikel). Hopelijk krijgt hij op korte termijn door dat het tevreden krijgen van de achterban minstens zo belangrijk is!

zondag 6 februari 2011

erg creatief spandoek

Gespot in Abe Lenstra Stadion:


Liever nog meer sportief drama dan een spits in een Ajax-pyjama!
Voor de wedstrijd Heerenveen-NEC verscheen dit grappige spandoek. Erg creatief en ludiek. Wat verder opviel is dat NieuwNoord (makers/bedenkers van dit spandoek) dat zij eigenlijk de enige waren die Bas Dost met gefluit en gejoel ontving. De rest van het stadion verwelkomde Bas Dost met gejuich en applaus, zowel bij het warmlopen als bij de invalbeurt.
Helaas voor Bas was het hem niet gegund om door het hele stadion weer omarmd te worden. Want zoals Remco (zo langzaam toch een beetje feanfan aan het worden) het zei bij die enorme kans voor Dost:
Als je de kans krijgt moet je hem gewoon in het doel schieten: zo zou ik het doen

dinsdag 1 februari 2011

Dost mag blijven

Ik ben toch een beetje in de war. Moeten we nou teleurgesteld zijn dat Dost blijft, of moeten we blij zijn dat Dost niet naar Ajax gaat, of kent dit verhaal verlopig alleen maar teleurgestelden.

Ik geloof in de stelling dat je een transfer moet verdienen op het veld en niet achter de tafel. Dus vind de hele arbitragezaak maar een klucht. Ben overigens wel blij met de uitspraak. Vond dat Johann Stoker het mooi verwoorde: Als een speler teleurgesteld is, hoeft er niet direct sprake te zijn van een verstoorde werksituatie?
Ontevredenheid moet niet worden uitgelegd als een gebrek aan vertrouwen. Heerenveen wil met Dost de toekomst in.''
Maar als je hoort wat er de laatste dag gezegd is, door met name "kamp Dost" is het hen volgens mij aardig gelukt. Las in de LC dat Jans eerst maar es met Dost gaat praten. Hoop echt dat deze mannen er uit gaan komen. Aan de andere kant; nergens heerst er zoveel opportunisme als in de voetbalwereld. Vandaag de held, morgen de schlemiel, dan weer even god en vervolgens uitgejouwd. Vraag maar eesn aan Breuer hoe dat voelt, zou ik zeggen.

Dus hoe druk iedereen zich nu ook maakt over deze mislukte transfer. Als Dost echt die geweldige voetballer is die op het hoogste niveau mee kan, dan heeft ie de komende maanden bij Heerenveen zijn mooiste uitdaging: Bas laat je voeten spreken en zorg ervoor dat Jans niet meer om je heen kan. Dan is iedereen blij: Heerenveen en haar supporters o.a ik) omdat we veel doeplunten mogen zien, "kamp Dost" omdat de transfer naar die topclub dan vanzelf gaat komen, Ron Jans omdat hij altijd geloofd heeft in de speler Bas Dost.
Kortom ik ben blij dat Bas blijft, wat op de lange termijn kent dit verhaal alleen maar winnaars.


(Dost kom maar snel van die bank af)

dinsdag 11 januari 2011

Waar zijn ze gebleven

Lees net dat Romano Denneboom een nieuwe club heeft. Hij gaat spelen bij de 2. Bundesliga club Armenia Bieleveld. De club van Trainer Ewald Lienen. Zo duiken zo af en toe berichten op van ex-heerenveeners.

Zo was ik wel benieuwd waar Shanti Kolk na Vitessse gebleven was. Wie helpt?

maandag 10 januari 2011

Messi beste speler ter wereld?

Niet gedacht dat het Messi zou worden. Los van het feit dat het een geweldige voetballers is, maar zijn prestaties in 2010 lijken mij nou niet echt deze titel waard. Ook al is ie met Barcelona kampioen van Spanje geworden en speelden ze vaak weergaloos voetbal.
Op het internationale podium, Champions Leaque en WK heeft ie m.i toch te weinig laten zien.

Mijn lijstje:



Iniesta
Sneijder
Casillas,

Hoe ziet jou lijstje eruit?

zaterdag 8 januari 2011

Nederlands weer in Portugal

Ga je naar het zonnige zuiden om lekker buiten te kunnen voetballen: Trainingsveld verregent, lokatie oefenwedstrijd verregent. Had je dan niet beter thuis kunnen blijven? Zie: Leeuwarder Courant (8 januari)