maandag 27 oktober 2008

Heerenveen geeft de punten in de slotfase weer weg!

<

Afgelopen zondag was ik op uitnodiging van Patrick Petersen (internetmarketeer) van Atmost bij de wedstrijd Feyenoord -Sc Heerenveen. In de stromende regen gaf Heerenveen opnieuw de punten weg. De eerste helft had Heerenveen alles onde controle en scoorde Paolo Henrique de 0-1. Direct na de rust scoorde Pranjic de 0-2 en was de buit binnen. Helaas als wel vaker liet Heerenveen de tegenstander terugkomen. Eerst via een vrije trap van Makaay en in de laatste minuut profiteerde Mols door een fout van Vandenbussche.

Slechts 1 schamel puntje van een Feyenoord wat door Heerenveen aan een puntje geholpen is. Jammer, jammer jammer, want als er ooit een jaar is dat de provincieclubs de macht over kunnen nemen dan is dat dit jaar. De afgelopen jaren werd het mooiste voetbal al in de provincie gespeeld. AZ (2 seizoenen geleden) en vorig jaar Twente en Heerenveen. Dit jaar laten de "grote" clubs ook de punten liggen. En het Feyenoord wat ik tegen Heerenveen gezien heb mag blij zijn dat ze dit jaar in de subtop eindigen. En hebben ze geen
trainer gehaald die de laatste stappen naar de top moet zetten? Tot nu toe maken ze dezelfde fouten als voorheen, te makkelijk de punten weggeven. Zo had Heracles eerder thuis al met 5-0 verslagen moeten worden, ook nu tegen Feyenoord was de mogelijkheid er om met rust al 4 of 5-0 uit te lopen.

Als dit onnodige puntverlies achterblijft sta je gewoon bovenaan!

NB: Patrick bedankt, het was gezellig en ik neem je binnenkort een keer mee naar Heerenveen.